Ansøg om et billån online

Ansøg om et billån online

Der kommer et tidspunkt i enhver bils levetid, hvor den bliver så slidt, at den efterhånden tilbringer mere af sin tid på automekanikerens værksted end hjemme i garagen eller på vejen. Er du i besiddelse af en bil, som er nået til dette punkt i sit liv, ved du hvor frustrerende dette er. Især hvis familien er afhængig af et velfungerende transportmiddel, som er trygt og sikkert t trille rundt i.

Køb en ny bil – det kan sagtens betale sig

Mange, som er i en lignende situation, tøver dog med at investere i en ny bil, og fortsætter i stedet med at trille rundt i den gamle, slidte model. Dette er forbundet med såvel en stor miljømæssig belastning som med unødige udgifter. De mange, hyppige reparationer og udskiftninger af reservedele slider for eksempel temmelig meget på et stramt husholdnings budget. Og dertil kommer hele usikkerheden ved at sætte sig ind i bilen, når man ikke ved om den næste køretur bliver bilens sidste.

Med en ny bil får du en langt højere grad af drift sikkerhed, en bedre brændstof økonomi, og dertil fede features, som gør kørslen meget sjovere og mere tryg. Blandt det seneste elektroniske udstyr, som du kan have glæde af, finder vi blandt andet bak kamera og parkerings sensor. Med disse teknologiske landvindinger undgås mange ærgerlige skader. Og så er der den kæmpe fordel, at du med nyt styretøj og bremse system kan færdes i trafikken med større tryghed for dig og familien.

Du kan finansiere din bil med et bil lån

Et bil lån er en oplagt mulighed for dig, som ikke kan betale din nye bil kontant. Ikano Bank tilbyder bil lån til en særdeles konkurrencedygtig rente og uden krav om udbetaling. Du kan læse mere, og ansøge om lån til en bil online, på ikanobank.dk