Der er ingen grund til forskelsbehandling som tandlæge

Der er ingen grund til forskelsbehandling som tandlæge

Kan du huske nogle gamle reklamer, der viste, hvordan Danmark ville ligne en mellemting mellem en gammel sovjet-republik og et u-land ved, at det kun løb rundt på sorte betaling, fordi staten ingen penge ville få i kassen?

Så vidt ender det nok aldrig i Danmark, da vi trods alt er et lille sammentømret samfund, der passer på hinanden og sørger for, at ingen ryger gennem samfundet eller skal undgå at ramme det sociale sikkerhedsnet (men heller ikke bruge det som en sovepude), samt at vi faktisk i gennemsnit er glad for at betale skat, da beløbene går til det fælles gode.

Men derfor skal sort arbejde stadig bekæmpes bedst muligt, og uden vi skal begynde at blive tekniske omkring den slags, så hænger det lidt sammen med, at der er mange firmaforhold, regler, reguleringer og så videre, som danske virksomheder skal overholde, som kan være lidt bøvlede at kontrollere.

Man bruger pludselig mange mandetimer på papirarbejde, mens man hellere ville udføre det passionsarbejde, man egentlig oprettede firmaet ved.

Så er det bare – som udgangspunkt – nemmere at udføre sort arbejde.

Meget kan man mene om dette, man kontrollen på disse områder er også med til, at Danmark holder sådan en høj standard af virksomheder og er konkurrencedygtige med udlandet.

Firmaer alene kan ikke leve af sort arbejde, men det kan blive en indkomst ved siden af for nogle.

Sådan noget kan en tandlæge måske også udnytte, specielt hvis man gerne vil blære sig foran ens venner og familie ved at tage dem i tandlægestolen til en billig penge, fordi det bliver gjort uden regning.

I længden kan dette bare ikke svare sig, fordi myndighederne kan komme forbi og lave kontrol med ens regnskab.

Leder du efter en tandlæge, der ikke forskelsbehandler sine kunder, så er det vores klare overbevisning, at du skal benytte disse: http://www.tandlaegerne-klarup.dk/