Derfor skal du skifte din seng

Derfor skal du skifte din seng

Der er mange af os, der har en tendens til at beholde den samme seng i mange, mange år. Det skydels blandt andet, at det er svært at finde frem til den rette model, der passer til kroppen lige såvel, som det også er en ganske betydelig udgift at få fat på en sådan. Dog kan det have nogle uheldige konsekvenser, hvis man bruger den samme seng i alt for lang tid.

 

Sover du ikke helt så godt, som du burde?

Når du har haft den samme seng i for mange år, kan den efterhånden være blevet det, som kaldes for hængekøjeblød. Det betyder, at den er blevet så formet efter din krop, at den ikke længere giver dig den støtte og den komfort, som din krop har behov for. Det er især rygsøjlen, nakken og skuldrene, der kan komme til at opleve gener ved en sådan tilstand. Derudover vil du således heller ikke sove så godt, som du burde, hvorfor du aldrig vil føle dig helt udhvilet, energisk og motiveret for de ting, som der byder sig i hverdagen. Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at det er ved at være tid til en ny seng.

 

Sørg for at finde frem til den rette, nye seng

Hvis det er tilfældet, så kan det være, at du skal starte med at søge viden om en god seng online. Det kan du gøre her på siden; https://sengemagasinet.dk/. Der findes nemlig en lang række forskellige modeller, og derfor kan det være svært at finde den rette. Lidt forarbejde er derfor godt, således du kan afklare, om det er bedst for dig for eksempel med en kontinentalseng, en boksmadras eller måske en elevationsseng. Hernæst skal du sørge for at afprøve sengen for at finde ud af, om den har den rette hårdhed og højde for din krop. Er det ikke tilfældet, vil den nye seng nemlig ikke være bedre end din gamle.