Få et bedre udsyn i haven med en nedgravet trampolin

Få et bedre udsyn i haven med en nedgravet trampolin

Trampoliner er virkelig sjov leg for både børn og voksne. Selvom det for det meste er børnene, der bruger den, kan de voksne også være med fra tid til anden. Når børnene har brug for at komme af med noget energi, er det dog en rigtig god ide, at du sender dem ud på trampolinen. Dermed kan de forbrænde meget energi på kort tid. Derfor er det praktisk for jer, at I har jeres egen trampolin i haven, så børnene bare kan gå derud, hvis de har lyst til det. 

En trampolin kan dog også tage meget udsyn i haven. Derfor er det en god ide, at I satser på en nedgravet trampolin. I det tilfælde graver I et stort hul i haven, så trampolinen kommer ned i jordhøjde. Dermed kommer den ikke til at tage så meget af jeres udsyn. 

En anden fordel ved en nedgravet trampolin er, at børnene ikke kommer til at hoppe så højt, at det bliver generende for naboen. Hvis I bor tæt på naboen, er det meget generende for dem, hvis jeres børn har en høj trampolin, som gør, at de hopper så højt, at de kan se ind i naboernes have. 

Der er flere forskellige steder, hvor I har mulighed for at købe en trampolin til nedgravning. Et af de steder, som I helt klart bør overveje, er ude-leg.dk. De har et stort udvalg af trampoliner til nedgravning, så I nemt kan finde den, der passer til jeres have. I kan for eksempel både vælge mellem forskellige størrelser og runde og firkantede trampoliner. 

Selvom I graver jeres trampolin ned, bør I stadig have et net omkring den. Det vil nemlig stadig gøre ondt på børnene, hvis de falder eller kommer til at hoppe uden for trampolinen. Med et hegn sikrer I altså børnene bedre. I kan også købe et net på ude-leg.dk.