Få hjælp med dit metal skrot hos din lokale jernhandler

Få hjælp med dit metal skrot hos din lokale jernhandler

Står du med en masse metal skrot, som du gerne vil af med – og samtidig ønsker en fair pris for? Så kan du eventuelt benytte Jernkællingens tilbud om opkøb og afhentning af jern og metal skrot.

Hvad kan Jernkællingen tilbyde?

Jernkællingen din jernhandler i København og på resten af Sjælland, og køber alt hvad der hører under metal skrot – for eksempel aluminium, kobber, zink, bly, rustfrit stål, kabel skrot, akkumulatorer, el motorer, messing og meget andet. Jernkællingen har mange års erfaring med håndtering af metal skrot, og de dygtige medarbejdere kan altid hjælpe dig med afhentning. Hos Jernkællingen får du desuden altid en god pris på dit metal skrot uanset type og mængde – og kontant afregning!

Køber Jernkællingen skrot biler?

Jernkællingen aftager gerne biler, som allerede er miljøbehandlet (”skrællede”). Dette betyder, at før Jernkællingen kan tilbyde at købe din skrot bil, skal denne være tømt for alle væsker (olie, benzin, bremse væske, køler væske, sprinklervæske med mere), og batterierne skal være afmonteret.

Hjul, plastik dele (for eksempel kofangere), forrude, bagrude og oliefilter skal være afmonteret, således at der stort set kun er metal dele – for eksempel karosseriet og bilens motor og undervogn – tilbage. Og Jernkællingen køber ikke biler, som kan indløse en skrotpræmie, det vil sige biler med registrerings attest.

Jernkællingen – en jernhandler med et miljø venligt sigte

Hos Jernkællingen kan du forvente at dit metal skrot bliver udnyttet til det yderste. Jernkællingen har nemlig en grøn dagsorden, som handler om at beskytte miljøet via genanvendelse af metal skrot. Derfor kan du være helt tryg ved Jernkællingen, når det handler om miljø hensyn.

Samtidig har Jernkællingen altid nogle af landets bedste dagspriser på jern og andre metaller. Jernkællingen er autoriseret skrot og jernhandler, hvilket er din garanti for en forsvarlig håndtering af dit skrot. Læs mere på jernkaellingen.dk