Finansier drømmebilen med et billån

Finansier drømmebilen med et billån

I Danmark triller der mange gamle, slidte biler rundt på vejene, som hverken er særligt miljøvenlige eller videre økonomiske for deres ejermænd. Det er dog sjældent en god forretning at eje en bedaget bil med mange års slid i bagagerummet. Gamle biler er sjældent særligt stabile eller sikre – og de skal oftere på værksted end nye biler.

Dette skyldes, at de enkelte dele på bilen slides i varierende hastighed, og dermed skal udskiftes hen ad vejen. Og med årene vil der blive kortere og kortere mellem værksteds besøgende, samtidig med, at du aldrig kan vide, om bilen står af næste gang du er ude at køre.

Køb en ny bil – og spar penge og bekymringer i det lange løb

Kan du nikke genkendende til oven for stående problemstillinger, går du sikker også i overvejelser om anskaffelse af en ny bil. Med en ny bil kan du og familien bedre slappe af uden at skulle tænke på, om den næste køretur bliver bilens sidste. Er man afhængig af en bil i det daglige, nytter det ikke noget at køre rundt i en gammel spand, som tilbringer mere tid på værkstedet end på vejene eller i din egen garage. En ny bil er langt mere brændstof økonomisk, og skal knap så ofte på værksted som en ældre bil.

Ved at købe en ny bil med en effektiv udnyttelse af benzin eller diesel – eller måske endda en elbil eller en hybrid bil – kan du altså spare penge på budgettet som følge af den gode brændstof økonomi. Dertil kommer besparelsen på grønne afgifter, som ganske automatisk følger med en nyere og mere miljøvenlig bil. Og bor du i en af de større byer, gælder det samme for din parkerings licens. Desværre er nye biler i Danmark på grund af de høje skatter og afgifter meget dyre i anskaffelse.

Derfor vælger mange mennesker at tage et bil lån – og hos Ikano Bank kan du låne penge uden krav om udbetaling.