Fordelene ved at bruge microcement

Fordelene ved at bruge microcement

Microcement er helt ideelt, hvis du ønsker looket fra et betongulv, men måske allerede har et eksisterende gulv, som du kan udnytte. Et oprindeligt betongulv kan kræve, at der støbes helt op til 10 cm med beton. Det kræver derfor også et andet stykke arbejde. Dog kan du godt komme i mål med et lignende resultat med microcement. 

Hvad er microcement? 

Microcement er en masse, som er helt tynd, og som man typisk kan bruge ovenpå et eksisterende gulv for at opnå et beton-look. Det er derfor også en ideel løsning, hvis du ønsker at gøre noget ekstra ved din bolig. Det kan både være, hvis du ønsker at renovere et rum eller forny det. 

Microcement er desuden et produkt, som er meget stærkt, og som ikke kræver det store vedligehold – og dette kan være at foretrække, hvis du allerede ved, at du ikke kommer til at prioritere vedligeholdelsen af gulvet. Derudover skal det også nævnes, at man med microcement undgår at have et gulv med forskellige fuger. Det betyder naturligvis også noget for vedligeholdelsen, da støv m.m. ikke kan sætte sig på samme måde på gulvet.

Få hjælp til microcement i Århus

Hvis du tænker, at microcement kunne være med til at forny looket i din bolig eller i din virksomhed, så er der god hjælp at hente i Århus. For det handler naturligvis om, at du kontakter de rigtige fagmænd til at hjælpe dig i mål. For på den måde kan du være sikker på, at du får det endelige finish, som du kan være tilfreds med i mange år frem. Når man selv kaster sig ud i det, så vil det nemlig kræve, at man har godt styr på, hvordan man arbejder med materialet, for at opnå det udseende og resultat, som er muligt. Du kan også læse mere her, hvis du ønsker hjælp til microcement i århus