Gastronomisk oplevelse af en anden verden

Gastronomisk oplevelse af en anden verden

Der findes ikke noget bedre end at gå ud og forkæle sig selv med lækkert mad. Måske sammen med din mand, kone eller kæreste. Eller i selskab med kollegaer eller gode venner. Men så opstår det svære valg altid. Hvor skal I tage hen for at spise? Skal det være noget velkendt? Noget billigt? Noget dyrt? Et sted med eksotiske retter? Eller med skandinaviske godter? 

Skandinaviske retter i Fredericia 

Når du er i Fredericia, finder du uden tvivl mange skønne restauranter og caféer. Er du ude efter et sted med et varmt og hyggeligt miljø, hvor du kan nyde delikate retter med et skandinavisk udtryk? Så skal du prøve at tage på Restaurant Ros. 

Oplev stemningen på Restaurant Ros

I hjertet af Fredericia finder du Restaurant Ros. Stedet er kendt for sin utrolig lækre gastronomi og deres hyggelige restaurant. Her kan du opleve delikate retter fra frokost til aften og som mad ud af huset. Om du kommer til frokost eller til aften, så får du altid utrolig god service. Maden er altid i top, og du kan opleve mange, nye og spændende smage. 

Delikater retter for enhver smag 

Hos Restaurant Ros kan du smage mange skønne retter, alle med et nordisk og skandinavisk udtryk. Det vil sige gode råvarer, lækre grøntsager og spændende kombinationer.

I øjeblikket får du en 3-retters menu til 295 kr. – eller en 5-retters menu til 350 kr.

Du kan smage alt fra dansk kalv og bagt jordskokke til kammusling med selleri, hasselnød og skaldyrssauce. 

Bestil bord på Restaurant Ros

Har du besluttet dig for at opleve stemningen og de skønne retter? Det er altid en god idé at reservere bord på Restaurant Ros. Så er du sikker på, at du aldrig går forgæves. På restaurantens hjemmeside kan du hurtigt, let og sikkert booke bord til din næste uforglemmelige oplevelse: https://restaurantros.dk/fredericia/