Gennemkig din trappevask efter endt gennemførsel

Gennemkig din trappevask efter endt gennemførsel

Det er bestemt ikke nemt at vaske en trappe!

For modsat et almindeligt gulv, der som regel er plant og maks måske hælder nogle grader, så er man her ude i flere niveauer og plateauer af trin, man skal have gjort helt pæne og rene – og så er der også panelerne, hjørner og måske endda vinduer i opgaven og snoningerne, man også skal gøre rene.

Derfor er det et omfangsrigt arbejde, som man giver sig i kast med, og det kan godt komme til at tage en del tid, specielt hvis man har at gøre med en trappe, der er lang.

Og så er der også lige det problem med, at hvis det netop er en trappe, som mange mennesker skal benytte sig af, så kan man ikke lige spærre den af, mens man gør rent – folk skal måske op til deres lejligheder!

Man kan bede folk om at liste udenom, mens man gør rent, men de mennesker kan næsten ikke undgå at komme til at gøre stedet beskidt hurtigt igen, for man kan ikke ligesom med et lokale lukke af og lade rengøringen synke ind.

Derfor bør man virkelig afsætte den præcise tid og værre effektiv, men grundig, til at gøre den trappe ren, når man giver sig i kast med det.

Dog er der jo også den omvendte del med, at man lige skal tjekke vasken af trappen efter bagefter.

For måske har man netop haft så travlt til slut, at man blev nødt til at skynde sig at gøre det sidste færdigt, at man ikke fik tørret godt efter.

Og så har man jo en potentiel farlig situation, hvor folk kan glide i det våde område og glide ned ad trappen og slå sig.

Det er farligt nok at glide på gulvet, men det er mindst lige så farligt at glide om på en våd trappe.

Så tjek den altid efter, når du mener, du er færdig med arbejdet.