Gode råd til at vælge gulvafsliberen

Når du har valgt, at dit gulv trænger til en gulvafslibning, er det tid til at vælge den rette til jobbet. Her er det vigtigt, at der er god kontakt og forbindelse imellem dig og dem, der skal udføre jobbet. Derfor kan det være en uvurderlig ting at have et forudgående møde, hvor gulvafsliberen kigger på dit gulv, og hvor i kan tale om fremgangsmåden, hvordan de vil kunne levere det resultat, du gerne vil have, og vise eksempler på tidligere gulve de har lavet i samme stil.

Selvfølgelig er gulve ikke ens, og derfor er det ikke nødvendigvis de samme behov og fremgangsmetoder, så du kan ikke forvente et nøjagtigt match. En anden fordel er, at de vil kunne rådgive dig, hvis du står og er i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit gulv. For nogle er dette et krævende og unødvendigt møde, mens det for andre, er meget rart at se hinanden i øjnene. Det er altså meget op til dig og dine behov.

Personlige anbefalinger eller anmeldelser på nettet

Det bedste du kan gøre er helt sikkert at spørge venner og familie, om de har anbefalinger. De burde nemlig gerne have interesse i, at du får en god oplevelse. Når det er sagt, er der stadig mange firmaer, som bruger penge på, at få positive mundtlige anmeldelser, da det er svært at slå den direkte mundtlige anbefaling. Men netop fordi mundtlige anbefalinger har så meget vægt, er det ofte også en god måde at være sikker på, at det har været en god oplevelse. Omvendt, skal du holde dig langt væk, hvis du får at vide, at nogle du kender har haft en dårlig oplevelse med et firma. 

Internet anmeldelser er dog ikke en dårlig ting stadig at kigge på. Ofte er det dog en bedre ide at kigge på en uafhængig hjemmeside, som ikke får noget ud af at censurere anmeldelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *