Har du brug for mere end én E cigaret?

Har du brug for mere end én E cigaret?

Det er egentlig et godt spørgsmål at stille sig selv, om man kan nøjes med en enkelt e-cigaret, når man ser udvalget hos esug.dk og tænker, at der da er mange spændende e-cigaretter, hvorfor man får lyst til at købe flere.

For ret beset kan man jo kun dampe på en enkelt e-cigaret ad gangen, så hvorfor skulle man begynde at investere i flere af slagsen?

Man kan dog ikke overføre det til et argument om, at man jo havde mere end én cigaret liggende i en pakke, hvis man tidligere var tobaksryger, for smøger er jo et engangs-produkt, som man ikke kan bruge til noget, efter det er røget.

Derfor er det også godt for miljøet, når man damper, fordi sådan en e-cigaret er genbrugelig, og vi ved jo alle, hvor gode/dårlige rygere er til bare at kaste deres brugte skodder fra sig bagefter uden omtanke for, hvad der skal ske med dem herefter.

Og hvis ens e-cigaret skulle blive ubrugelig eller for gammel til at fungere, så kan man trods alt købe en ny.

De færreste gider også at rende rundt og have flere e-cigaretter på sig, for selvom de ikke fylder så meget de moderne af slagsen, så er det stadig lidt bøvlet at huske e-væske til dem begge eller flere og have lommer til dem eller plads i tasken.

Men det kunne dog være praktisk, hvis man er en heftig damper, at sørge for at have flere e-cigaretter liggende på forskellige steder, hvis man er meget på farten, sammen med en del e-væsker.

Hvis du nu for eksempel har en på arbejdspladsen, en i pendler-lejligheden eller i sommerhuset, hos kæresten og så videre.

Det skal ikke tolkes som, at du partout skal købe en til hvert sted, men måske bare en ekstra eller to til de steder, så du altid har en parat.

Også i det tilfælde, hvis du kommer til at miste en i en akut situation.