Hvilken farve skal en rigtig Ferrari have?

Hvilken farve skal en rigtig Ferrari have?

En ældre synonymleg går ud på, at man skal nævne et bilmærke og så skal man nævne en farve.

De fleste svarer henholdsvis “Ferrari” og “rød”, fordi det er nogle ting, som de fleste tænker på, når de lige hurtigt skal svare på de to ting, hvad de tænker på.

Så du kan nok regne ud, at en rød Ferrari er noget, som mange mennesker tænker på, og de ønsker sig da også en Ferrari Danmark i den forstand, at man selv vil have sig sådan en herhjemme.

Mange mennesker, specielt drengebørn, havde som små en plakat med en rød Ferrari på væggen i børneværelset, fordi det næsten er ærkeeksemplet på en udsøgt sportsvogn, som de fleste mennesker godt kunne tænke sig at eje.

Den slags biler sælger næsten sig selv, for dem, vel at mærke, der har råd til sådan en.

Men det gør så også, at der er noget status forbundet med at have lige sådan en Ferrari.
Sådan gælder det sådan set med alle biler og deres ejere, som der hæfter sig nogle fordomme og konnotationer med til, men lige med en Ferrari er de meget positive.

Dog måske ikke for alle danskere, fordi vi lever under janteloven mange af os, så vi tror, at Ferrari-ejere er nogle snobbede mennesker, der tror, de er bedre end os andre, eller bare skal vise sig frem, at de har penge nok til at eje en Ferrari.

Men angående vores rubrik, så er spørgsmålet stadig, om en rigtig Ferrari er rød?

En rigtig Ferrari er rigtig, så længe den er lavet af de korrekte folk bag, som har lov til at producere bilerne.

Så er det os sådan set ligegyldigt, om den er rød, gul, grøn eller en helt anden farve.

Det skal jo være din Ferrari og dig, der finder mest glæde ved den, så du skal da vælge den i den farve, som bedst kan lide.