Is til tiden og ismaskine test

Is til tiden og ismaskine test

Du har fundet dine bedste shorts frem, termometret siger markante plusgrader, du er nødt til at gemme dig i skyggen for at udholde varmen, og ellers har du altid dine solbriller på.

Det må være ensbetydende med, at kalenderen siger sommer, og hvis der er noget, vi danskere er gode til, så er det at udnytte den relativt korte sommer, som vi i gennemsnit får herhjemme, til fulde – og dette inkluderer selvfølgelig at få sig en god is.

Faktisk er vi gode til at blære os foran andre om, hvornår vi fik vores første is hvert år, da det lidt indikerer, at det er blevet den tid på året, hvor det kan lade sig gøre.
Det tæller ikke rigtigt, hvis man spiser en is udendørs i februar måned, bare fordi man kan. Vejret skal være til det.

Men hvorfor egentlig tage langt væk hjemmefra for at få sig en is, når man kan skaffe den derhjemme?

Og vi tænker sådan set ikke på, at du selv tager indkøbte isvafler frem eller begynder at øse op fra en literportion af is, du har købt udefra enten i butik eller fra levering.

Vi mener sådan set ganske enkelt, at du selv har lavet isen derhjemme i dit køkken og har sat den i fryseren til senere at blive spist.

Måske trækker du på mundvigene og laver bæfjæs ved den tanke, fordi du selv kan huske noget fra barndommen, hvor dine forældre eller bedsteforældre selv forsøgte sig med det, og smagen var virkelig derefter – ækel.

Og skulle det endelig lykkes at lave en nogenlunde spiselig is, så var variationerne ofte begrænsede til et fåtal, hvor den mest hyppige nok var smagen af vanilje. Det var sgu lidt kedeligt.

Men nu om dage kan man faktisk få deciderede ismaskiner, som man lave virkelig god is af og i mange variationer.

Find et stort udvalg af ismaskiner her.