Øg husets værdi med en facademaling

Går du rundt med salgstanker eller er du blot træt af at komme hjem til et hus der ser trist ud og som godt kunne trænge til en omgang opmærksomhed. Både både af en murer og en maler, kan du med fordel overveje at få dit hus facade muret op og malet efterfølgende.

Det er alt andet lige nemmere at sælge et hus, der står med nyrenoveret vægge, end et hvor de mulige købere kan se endnu en kæmpe opgave foran sig. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/.

Gør det grundigt og start med en sandblæsning

Selvom det kan virke nemmere blot at gå i gang med at male, bør du overveje at starte med en sandblæsning. Kun at male vil være en lappeløsning. En sandblæsning vil fjerne gammel maling, skidt og snavs samt alger. Det vil gøre det nemmere for mureren at se hvad der skal laves før murerne bliver renoveret og malet. Det samlede resultat vil blive langt flottere og holde længere, end hvis der blot bliver malet.

Inden mureren og maleren går i gang skal murene dog have tid til at tørre. Det er for at sikre at der ikke kommer fugt og skimmelsvamp.

At finde de rigtige håndværkere

At finde de rigtige håndværkere er at med til at sikre at det endelige resultat bliver lige så flot som man ønsker. Det er derfor en god ide at sætte tid af til at finde de rigtige.

Kontakt mindst 3 forskellige håndværkere og bed dem om et skriftligt tilbud. I dette tilfælde kan det enten være 3 malere og 3 murere. Du kan også kontakte firmaer, der kan løse hele opgaven. Efterfølgende kan du i ro og mag finde den af håndværkerne, der har givet det bedste tilbud, samtidig med at du har fået et godt overblik over prisniveauet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *