Red regnskoven: Sådan kan du støtte

Der er mange måder, man kan støtte en god sag. Mange vælger eksempelvis at donere et fast beløb et par gange om året, men det behøver ikke at være den måde, du støtter på. Læs med her, og få inspiration til, hvordan du kan være med til at redde regnskoven. 

Når man støtter en god sag, så hjælper man til at der fortsat kan blive kæmpet for den bestemte sag. Hvis du går ind for at redde regnskoven, så skal du støtte en af de organisationer, der hver dag kæmper for at holde skovene rundt omkring i verden i live. 

Det er vidst ingen hemmelighed at naturen bliver mere og mere truet, jo flere år der går. Der har efterhånden været en del skovbrænde, hvor en helt skov er brændt ned til grunden. Når sådan noget sker i en regnskov, så er der også fantastiske dyr, der dør.

Hvis du vil kæmpe for at skovene og regnskovene bliver holdt i live og at dyrene også gør, så kan du støtte regnskoven på forskellige måder. Man behøver ikke at have en fast betaling hver måned eller hvert år. 

Køb meningsfyldte gaver og red regnskoven

I stedet for at betale et bestemt beløb et par gange om året, så kan du også støtte ved at købe gaver fra organisationerne. Det er anderledes og sjovt at give noget, som ikke er direkte fra ønskesedlen til jul. Red regnskoven med de fineste gaver, som er lavet af bæredygtige og miljørigtige materialer og samtidig støtter det gode arbejde. 

Mange har i dag efterhånden fået øjnene op for det helt vilde gaveræs, der kører hvert år. Nogle har sagt stop og vil hverken modtage eller give materialistiske ting mere. Andre kan og vil ikke give slip på traditionerne, og det er også helt okay. 

Hvis du er en af dem, som stadig nyder at give en gave til en du holder af, så kan du gøre det på denne måde. Så har du både samvittigheden i orden og samtidig får du givet en fin gave til en du holder af. Hos de forskellige organisationer, kan man købe alt lige fra lækre skærebræt til søde bamser – så der er helt sikkert en fin gave, du kan give videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *