Sådan får du dit skib til at ligne en million

Sådan får du dit skib til at ligne en million

Et skib er meget mere end blot dets udseende. Men udseendet i form af interiør betyder stadig rigtig meget. Det er det, der gør skibet indbydende og som får passagererne til at føle sig godt tilpas. Interiør til et skib skal især være meget funktionelt. Når du skal have renoveret dit skib indvendigt, er det derfor bedst at vælge et firma med erfaring på området.

Vælg funktionelt interiør til skibe 

Når man snakker om funktionel indretning af skibe – især de store færger og krydstogtskibe – så tænker man ofte på kahytterne. For at der kan være overnatningsfaciliteter til alle skibets gæster, skal kahytterne udformes på så praktisk en måde som muligt. På få m2 skal der f.eks. være plads til 2 eller 4 gæster. 

Dekorativ indretning af skibe 

Selvom et skib oftest indrettes meget praktisk og funktionelt, så skal der også være plads til dekorative elementer ombord. Det at rejse med krydstogtskib er en luksuriøs form for ferie, og derfor skal skibet være prangende og meget indbydende. Skibets større arealer som restauranter, opholdsrum, festsale, halls osv. bør derfor indrettes med eksklusivt skibsinteriør. 

Et firma med stor erfaring i kvalitets skibsinteriør

Vendelbo Wood Work har stor erfaring med at fremstille kvalitets interiør til skibe. De laver både helt nyt interiør, men kan også opfriske det nuværende interiør. Idet firmaets ejer har stort kendskab til montering af interiør på skibe, fra at have arbejdet som montageleder, kan firmaet med sikkerhed udarbejde interiør af høj kvalitet og som passer perfekt ind på dit skib. 

Vil du vide mere om Vendelbo Wood Work? Du kan læse meget mere om firmaet på deres hjemmeside, hvor du også kan få inspiration til indretningen af dit skib. Her er billeder fra de forskellige projekter, hvor firmaet har fremstillet interiør til. 

Se mere om skibsinteriør hos Vendelbo Wood Work.