Sådan laver du god omtale af dit firma med kloakarbejde

Sådan laver du god omtale af dit firma med kloakarbejde

Der er flere måder, hvorpå man kan lave omtale af sig selv som kloakfirma:

– Man kan være på de sociale medier.
– Langt de fleste har også en hjemmeside.
– Der er mulighed for at lave reklamer for sig selv.

Med reklamer mener vi alt fra den slags, der kan bruges i annoncer, radio, TV med videre, men med reklamer findes der også en anden måde, man kan gøre det på, som forskellige virksomheder benytter sig af, og den slags ser man blandt alt fra kontorfirmaer til håndværkerfirmaer.

Og der er faktisk tale om nogle praktiske ting, der på en og samme tid er gaver, men som også er noget, hvor der ligger den bagtanke bag, at man laver reklame for sig selv.

For hvorfor holde sig til at have logo på ens firmabil, på kontoret og eventuelt hjemmesiden samt de sociale medier, når man kan pynte det på andre ting?

Det kan være alt fra musemåtter, kaffekrus, linealer, målebånd til bolsjer, der er pakket ind i papir, hvorpå ens firmalogo pryder.

De ting kan man så dele ud til besøgende kunder eller tage med ud på opgaver, som man kan vedlægge som en gave i forbindelse med en faktura for eksempel, så det ikke føles som lige så stor en byrde at skulle huske at betale den.

Bolsjer og andet slik er altid et hit hos ungerne og andre med en sød tand, så dem kan man altid have stående på skranken i receptionen til fri afbenyttelse.

Nu tænker du så måske som ejer af et kloakfirma, at det da er penge ud af vinduet, når man skal give det hele væk, og ingen gider vel købe den slags?

For det første kan man få fremstillet den slags relativt billigt, og så er reklameværdien i det ikke til at sætte en pris på direkte, og selvom den måske ikke kan måles som en forbindelse, så bil det uden tvivl give positiv omtale.

Du kan spørge følgende ad, om de benytter sig af noget lignende: https://www.poul-jensen.dk/vi-udfoerer/kloakarbejde/